In de media

Mijn website/blog en boeken zijn regelmatig te zien in magazines. Als je een tekst tegenkomt voel je je natuurlijk ontzettend vereerd. Hieronder vind je een overzicht van de bladen waarin ik te vinden was.

Heb je mij ergens in een magazine zien staan en staat deze hier niet tussen, deel je het bericht dan met mij? Vind ik leuk

bij 2.png
Boer tom.jpg

Februari 2020

Eigen huis en tuin

In de zomer van 2019 kwam Tom bij me langs in de moestuin. Ik gaf hem een tour en gaf hem een aantal tips over de moestuin. Erg leuk dat je er was :)

De gehele video kun je hiernaast bekijken.

Groei en Bloei.jpg

Februari 2020

Groei & Bloei

Superleuk artikel in Groei & Bloei over mijn moestuin. In dit stuk vind je meteen een aantal leuke tips

Groei en bloer.jpg

Februari  2020

Landleven

Leuk vorig jaar voorjaar hielp ik Lotte in de Leer met het aanleggen van een moestuin. Dit hele proces is vast gelegd in het nummers van Landleven febr 2020.

Den Haag centraal febr 2020.jpg

Februari 2020

Krant Den Haag centraal

Een heel stuk met leuke groene dingen en plekken waar je in Den Haag moet zijn.

Nov 2019 - AD.jpg

November 2019

AD Haagsche Courant

Een leuk stuk over de moestuin die komen gaat in Boskoop, vanaf 2020 zal hier het avontuur verder gaan en laat ik Den Haag achter.

Smaakmakers award - libelle Tuin&Zo.jpg

Augustus 2019

Libelle Tuin & Zo

Ik ben genomineerd voor de Libelle smaakmakers award 2019. Superleuk en een hele eer natuurlijk. Een leuke collage over de moestuin met daarbij een intervieuw over mij.

04 2019.jpg

Jaar 2019

Stadstuinieren magazine

In alle nummers van 2019 was ik te vinden met moestuintips van Floor. 

seasons nr 102019.jpg

Januari 2019

Seasons magazine

Mijn boek is uitgeroepen tot groen boek van de maand januari 2019. De beste tijd om met een journal te starten is dan ook Janurari. Ik voel me natuurlijk heel erg vereerd. Dankjewel Seasons.

Het blad bij Nrc.jpg

Januari 2019

Het blad bij NRC

Een heel intervieuw in de bijlage van de NRC. Hierin was mijn verhaal te lezen over de moestuin en hoe het allemaal is begonnen.

publicatie Seasons.jpg

December 2018

Seasons magazine

In het winternummer van de Seasons waren een aantal moestuin tips van mij te vinden, speciaal voor de starters.

AD tweede boek.jpg

December 2018

AD Haagsche courant

Het AD haagsche Courant nam een interiveuw af in verband met het uitkomen van mijn tweede boek binnen 10 maanden. Wil je het hele artiekel lezen? Dat kan, klik dan op ondestaande link.

 

Lees het artikel hier

032018.jpg

Juni 2018

Stadstuinieren magazine​

Voor Stadtuinieren magazine schreef ik weer mijn vaste moestuintips voor de beginnende moestuinier. Hier ging het over zaden winnen uit de oogst.

publicatie groene vingers.jpg

April 2018

Libelle groene vingers

Mijn moestuinplan is gepubliseerd als inspiratie bron voor iedereen die een moestuin wil starten. Ga altijd gestructureerd te werk en maak op voorhand een moestuinplan.

20180315_121453.jpg

April 2018

TV West - Van de kaart

Onzettend leuk, Jet en haar team stonden ineens in huis. We hebben gesproken oven mijn te leuke hobby, plantjes! Ben je benieuwd naar mijn huisje van binnen? deze aflevering is van 5 april 2018

website banner.jpg
20180407_133721.jpg

April 2018

Vt Wonen Magazine

Ik sta in de Vt Wonen groen special met mijn boek! Staat in het teken van groen in huis en buiten natuurlijk. Bij mij thuis staat het ook helemaal vol met plantjes, heerlijk! :)

20180328_152603.jpg

Maart 2018

De tuin op Tafel​

Super tof, in dit nummer stond ik gewoon op de cover met mijn vriend Bas :) Ik werd geinterviewd door Angelo Dorny over hoe snel het allemaal gegroeit is en hoe mijn boek tot stand is gekomen!

5 Pagina's over hoe dat is gegaan

met de super mooie foto's van 

Hanke Arkenbout

20180328_152728.jpg

Maart 2018

Stadstuinieren Magazine

In het eerstenummer van Stadstuinieren magazine 01 2018 schreef ik weer leuke moestuintips voor beginners. Deze keer over waar je moet nadenken als je gaat zaaien binnen. 

Niet alleen in het magazine ben ik terug te vinden, maar ook op de blog van stadstuinieren. Kijken even op de site voor nog veel meer informatie en natuurlijk tips! 

20180328_153040.jpg

Maart 2018

Seasons Magazine

Super mooi blad dat Seasons! Genieten van het pure leven als ondertitel, ik kan mijzelf daar zeker in vinden. In dit nummer is mijn boek verkozen als groenboek van de maand, super cool!

Verder een fijn blad om te lezen met een fijne sfeer en locaties om te bezoeken :)

2018 AD.jpg

Februari 2018

AD Haagsche Courant

Ter promotie van het boek schreef Till Behne een heel stuk in het AD over het proces naar het schrijven van een moestuinboek. Hoe doe je dat eigenlijk?

Floorsmoestuin AD 21-10-2017.jpg

Oktober 2017

AD Haagsche Courant

Op een dag kreeg ik een mail of ik het leuk zou vinden om een intervieuw te geven voor het AD. "Ja natuurlijk" antwoorde ik. Na een leuk gesprek met Till Behne ontstond er een mooi verhaal over het ontstaan van Floors Moestuin. Wat van een hobby uitgelopen is in een uit de hand gelopen hobby. Ik kan het soms nog steeds niet helemaal geloven als je terug kijkt wat je allemaal al hebt gedaan in moestuinland. Ik blijf zeker lekker nog even door gaan.

proef de natuurkaar AD 19-10-2017.jpg

Oktober 2017

proef de natuurkaart

in het AD

Zoals veel weten woon ik in Den Haag. Samen met 4 andere groenliefhebbers uit Den Haag hebben wij een 'Proef de natuur kaart" uitgebracht. Op deze kaart kun je heel veel mooie pareltjes vinden wat de stad aan groen te bieden heeft. Deze kaart is vooral om mensen te stimuleren om ook bezig te zijn met de natuur, het zelf verbouwen van groente in eigen stad en vooral om te inspireren.

publicatie stadstuinieren 03-2017.jpg

Augustus 2017

Stadstuinieren Magazine

In het zomer nummer van Stadstuinieren magazine 03 schreef ik weer leuke moestuintips voor beginners. Een moestuin is echt niet moeilijk, veel geduld en liefde is het belangrijkste. Niet alleen in het magazine ben ik terug te vinden, maar ook op de blog van stadstuinieren. Kijken even op de site voor nog veel meer informatie en natuurlijk tips! 

cover en begin blad 02.jpg

Juni 2017

Stadstuinieren Magazine

Een super leuk artikel in het nummer van Stadstuinieren magazine 02. Dit is het voorjaar nummer waar ik leuke tips geef aan de startende moestuinier. Een moestuin is echt niet moeilijk, veel geduld en liefde is het belangrijkste.

EIGEN HUIS EN TUIN.jpg

Januari 2017

Eigen Huis en Tuin

14 januari was mijn moesutuin en ik te zien in de moestuinspecial bij Eigen Huis en Tuin. Samen met Tom hebben we haar geholpen met een probleem. "Wat kan ik doen aan mijn moestuin zodat ik meer kan oogsten?" Zie hier het stukje waar ik te zien ben ;)

publicatie.jpg

Mei 2017

Eigen kweek kookboek

Voor de Xenos zijn er een aantal boeken ontwikkeld door bloggers. Voor het nummer "Eigen Kweek" hebben ze mijn gevraagd om een aantal toffe recepten te leveren. Alle recepten die erin staan zijn te maken met producten van eigen kweek. Dit kan een moestuin zijn maar ook een dak of balkon tuin. Ook is het boek voorzien van veel tips.

cover en begin blad.jpg

Maart 2017

Stadstuinieren Magazine

Een super leuk artikel in het nummer van Stadstuinieren magazine 01. Dit is het voorjaar nummer waar ik leuke tips geef aan de startende moestuinier. Een moestuin is echt niet moeilijk, veel geduld en liefde is het belangrijkste.

De tuin op tafel augustus 2016_small.jpg

Augustus 2016

De Tuin Op Tafel

Een superleuk stuk over hoe ik ben begonnen met het plaatsen van moestuinfoto's op Instagram. Het verhaal is heel simpel eigenlijk: het zoeken van inspiratie en het volgen van andere moestuinfanaten net als ik. Ik hou ervan om bij mensen in hun tuin te kijken en te zien wat ze er allemaal uit oogsten en opeten. Instagram is een hele fijne manier om elkaar te helpen en makkelijk vragen te stellen. Volg je met nog niet?: @_floorkorte_

Cashew_Sept2016.jpg

Augustus 2016

Stadstuinieren Magazine

Een mooie oogstfoto uit mijn tuin staat in het augustusnummer van Stadstuinieren magazine. Ook vind je er een lekker recept, gemaakt met mijn eigen oogst. Ik had namelijk een hele berg bonen geoogst. Ik maakte er een lekkere risotto met doperwtjes van. :)

Spiegelbeeld.jpg

Juli 2016

Spiegelbeeld Magazine​

Een zelf geschreven stuk in een blad voor een breed publiek over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap. In dit nummer vertel ik over de moestuincyslus. Ieder jaar doe ik weer het zelfde maar dit verveelt nooit. Daarom lekker tuinieren, dat maakt je blij :)

foto happi.jpg

April 2016

Happi.Home - Happinez

 

Superleuk, twee pagina's over floors moestuin in de Happi.Home. Dit blad wordt één keer per jaar uitgebracht. Ik vond het erg leuk toen ze vroegen of ik mee wilde doen. Het is een nummer waar heel veel geschreven wordt over Groen. Iedereen is steeds meer bezig met groen en natuur. Ik werd uitgelicht in dit blad als een echt moestuinmotivator :) Erg leuk om te horen, want dat is ook zeker één van mijn doelen. 

Foto de tuin op tafel.jpg

Maart 2016

De tuin of Tafel​

Superleuk, wel vier pagina's inclusief twee Floors Moestuin recepten in het nummer van maart 2016. Het gaat vooral over de manier waarop ik mijn moestuin onderhoud, maar ook hoe ik hier vier jaar geleden mee ben begonnen. Het is erg leuk en een grote eer om in zo'n leuk blad te staan :) Ook sta ik vermeld op de site met een leuk stukje

standaard formaat liggende foto.jpg

Februari 2016

Moestuinmagazine Pokon

Pokon heeft mij gevraagd een leuke startersindeling te maken voor de moestuinbak van Pokon. In dit magazine staan allemaal superhandige tips voor het beginnen van een moestuin :) Dit magazine is gratis mee te nemen en ligt het hele jaar door in alle tuincentra in Nederland!

IMG_4513.JPG

Juni 2015

Cashew Stadstuinieren Magazine

Cashew stadstuinieren heeft mij gevraagd om mee te werken met de rubriek "way of life". Een rubriek waar mensen vertellen op welke manier zij tuinieren. Het was een superleuke ervaring.  Zie hieronder het artikel in het blad.

radijs.png