Heerlijke Tomatentaart

Leg 4 plakjes bladerdeeg half over elkaar op een bakplaat met een bakpapiertje eronder. maak van het 5e plakje dunne reepjes en leg deze aan de zijkanten, zodat je een soort opstaand randje krijgt. Doe de creme fraiche samen met de geitenkaas, fijn gehakte basilicum, zout en peper bij elkaar in een kom en roer dit goed door elkaar tot het een lekkere smeuige massa is geworden. Smeer dit uit over het bladerdeeg. Snijd de tomaten in plakken en de cherry tomaatjes in halfjes en leg het altijd met de vleeskant naar boven zodat het lekker kan roosteren. doe er nog wat zout en peper overheen en schuif de plaat in de oven (voorverwarmd op 200 graden). Wacht 30-35 minuten en je hebt een heerlijke super simpele tomatentaart :)

Wat heb je nodig

Dit recept is voor 2 personen

5 plakjes bladerdeeg

150 gram creme fraiche

50 gram geitenkaas

blaadjes basilicum

zout en peper

tomaten

Copyright © 2013 - 2020 Design by Floor Korte

Fotografie: Hanke Arkenbout

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel