Workshop

Is het vorig jaar weer niet gelukt met die moestuin? Maak dan samen met mij je eigen unieke Moestuinplan, zodat jij komend seizoen aan de slag kunt in een moestuin met structuur en overzicht. Ervaring heb ik genoeg, want zelf startte ik met 1m2 en dit groeide in 6 jaar uit naar 100m2. Mijn beginnerstip is: “start vooral klein en verbouw enkel wat je lekker vindt”. Ieder jaar verbouw ik inmiddels heel veel gevarieerde basisgewassen in mijn moestuin en weet ik je hier heel veel over te vertellen. Kun jij wel wat hulp gebruiken om het komend seizoen helemaal te laten slagen!? Dan is deze workshop echt iets voor jou!
 

Workshop

‘ontwerp je eigen moestuin’

Wat kun je verwachten van deze workshop?
In deze workshop leg ik  je alles uit over het starten van een moestuin en wat hierbij komt kijken. Tijdens deze workshop leer ik je de basis over de moestuin en maken we samen een moestuinplan dat bij jou past. Ook geef ik heel veel beginnerstips en leuke weetjes om zo toe te passen. Uiteindelijk ga je naar huis met een uniek moestuinplan, gemaakt door jou met mij samen.​

Waar en Wanneer?

Workshops I.s.m. Dille & Kamille

Wegens het Corona virus zijn alle workshops voor 2020 geannuleerd. Helaas is er nog niet meer nieuws over nieuwe data en plekken. Houd de website in de gaten. Ik zal via mijn Instagram

de locaties en data delen zodra deze bekend

zijn binnen de filialen van Dille & Kamille.

Workshops Floorsmoestuin

Vanaf 2021 zullen er online manieren komen om met mij in contact te komen om al jou vragen te beantwoorden. + 1 op 1 workshops.

Nu al benieuwd hoe dit in zijn werk zal gaan en heb je interesse, stuur mij dan even een mailtje naar info@floorsmoestuin.nl

Let op: Geef bij het aanmelden duidelijk aan om welke plaats en datum het gaat om misverstanden te voorkomen.

Belangrijk: Voordat je aanschuift aan tafel moet je de volgende dingen wel eerst op een rijtje zetten en in kaart brengen. Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen zonder deze informatie. Ik wil je natuurlijk zo goed mogelijk kunnen helpen en dat kan natuurlijk alleen als alle informatie beschikbaar is. Zorg dat je vooraf de volgende dingen in kaart brengt, opschrijft en meeneemt.

  1. Bekijk eerst goed waar je de moestuin wilt starten. Meet deze plek in de tuin op en zet dit grof op papier.

  2. Bekijk goed waar de zon opkomt en waar hij weer onder gaat in de tuin. Hoeveel uur zon is er in de tuin en is dat op sommige plekken meer dan 6 uur of minder dan 6 uur?

  3. Bedenk van tevoren wat je lekker vindt om te eten. Je wilt natuurlijk enkel een moestuin met lekkernijen en waar je blij van wordt.

NU AL VOORBEREIDEN?

Start je moestuin makkelijk zelf met een van mijn onderstaande moestuinboeken. Hierin vind je de basis van de moestuin, beschreven in Jip en Janneke taal. Hierin staan geen ingewikkelde termen, dus het is lekker makkelijk en iedereen kan het. Of kies de Floors moestuin zadenbox speciaal voor starters. Wil je meer lezen over deze producten, ga dan naar de shop.

'Een jaar in de moestuin'

Een jaar in de moestuin.jpg

'De Moestuin'

De moestuin.jpg

'Moestuin zadenbox'

groentenbox

'Moestuin zadenbox'

eetbare bloemenbox

Als je wilt beginnen met een moestuin, is het heel belangrijk dat je een aantal dingen eerst goed checkt. Gewoon beginnen en kijken wat er gebeurt is nooit verkeerd, maar een paar handige weetjes vooraf kunnen geen kwaad.

Copyright © 2013 - 2020 Design by Floor Korte

Fotografie: Hanke Arkenbout

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel