10% pakketkorting
admin
0 Minuten om te lezen
Heb jij mijn nieuwste boek al? Dit is een super combinatie met de zadenbox. Hieronder vind je er alles over. Er loopt op dit moment een leuke actie. Bij het selecteren van de producten ‘Een jaar in de moestuin‘ en de ‘moestuin zadenbox‘ ontvang je 10% korting. Deze korting wordt automatisch verrekend over het totaal bedrag bij het afrekenen.

EEN JAAR IN DE MOESTUIN
Een jaar in de moestuin – Journal van Floor Korte is een inspirerend journal met weetjes, handige tips, overzichten en lijstjes, maar ook ruimte voor je eigen ervaringen met het kweken van groente, fruit en kruiden. Het bevat ruitjespapier voor het maken van tekeningetjes en schema’s. Voor iedereen die zonder al te veel inspanning wil moestuinieren en behoefte heeft aan een eigen stress free zone. De missie van Floor: iedereen laten zien dat moestuinieren niet alleen lekker is, maar ook rust geeft, stress reduceert en creativiteit triggert.

ZADENBOX
Met deze Floors moestuin zadenbox zadenbox laat ik je kennis maken met de moestuinwereld en laat ik je zien dat een moestuin hebben helemaal niet moeilijk is: goede zaden aanschaffen is de eerste stap.
Het voordeel van deze zaden is dat ze worden geproduceerd in Nederland en ze zijn daardoor perfect geschikt voor ons Nederlandse klimaat. Door de Bolster te steunen, is je impact op onze aarde kleiner. Zo maken we onze aarde beetje bij beetje weer groener. Deze box is dus een duurzame en verantwoorde keuze.

De Floors Moestuin zadenbox is voorzien van zaden die genoeg oogst leveren voor een gemiddeld gezin van 4 personen. Uiteraard is de oogst wel afhankelijk van het seizoen (warmte, water en voeding). Ieder zakje bevat meer dan genoeg zaden voor één seizoen. Door middel van deze box kun je volgend seizoen gewoon weer andere leuke rassen uitproberen. Wie wil dit nou niet?!
Deze box is een goede aanvulling op mijn 2 moestuin boeken, zo creeer ik voor jou “your stress free zone” en ga je goed voorbereid het moestuinseizoen in.

De Bolster

Echt biologisch tuinieren begint bij De Bolster, want al onze zaden zijn gegarandeerd biologisch en vrij van genetisch modificatie (GMO). De Bolster is SKAL-gecertificeerd voor productie, schoning, verpakking en verkoop van biologische zaden. Hierdoor ben je zeker van een 100% biologisch start van je moestuin.

Inhoud

Deze zadenbox bevat de volgende 11 zaden zakjes:
– Cherry tomaat (10 zaden)
– Chioggia biet (50 zaden)
– Fles pompoen (5 zaden)
– Gele courgette (5 zaden)
– N-Z Spinazie (50 zaden)
– Palmkool (30 zaden)
– Radijs (100 zaden)
– Rucola (2000 zaden)
– Snijbiet (50 zaden)
– Stamdoperwt (28 zaden)
– Verrassingszaad
– handige moestuin starters tips
Mijn keuzes voor de geselecteerde zaden zijn genomen uit ervaring, zelf gebruik ik de zaden van de Bolster al jaren, vooral omdat ze 100% biologisch zaden produceren en GMO-vrij zijn maar ook omdat het allemaal eigen teelt is. De zaden worden dus niet vanuit het buitenland ingevlogen. De voordelen hiervan zijn: De zaden zijn goed geschikt voor ons Nederlandse klimaat, dat betekend meer oogst. Ook heeft dit minder impact op onze aarde. Zo maken we onze aarde weer beetje bij beetje groener. Een duurzame en verantwoorde keuze dus.

Te gebruiken

Op een dak, op het balkon, of in de moestuin