Floors Moestuin update Deel 3 – Ontwikkelingen
Floor Korte
0 Minuten om te lezen

Deel 3 – Nieuwe ontwikkelingen

Ja ja er gebeurt veel, naast dat ik voor heel veel platforms online en offline schrijf over de moestuin schrijf ik ook voor mezelf. Veel online voor mijn blog maar ook in boekenvorm. In 2018 kwam mijn eerste boek uit ‘De moestuin’ dit boek is fantastisch leuk maar naar mijn idee niet meer uitgebreid en gestructureerd genoeg. Ik wil het anders aanpakken, meer toevoegen, dingen eruit halen, meer de urgentie leggen op biodiversiteit. Een heel hoofdstuk over moestuinplan maken en natuurlijk alle bijbehorende onderwerpen meer uitbreiden. Ja je leest het goed. Er komt een nieuw boek ‘De moestuin 2.0’ (titel is nog niet officieel bekend) en ik zit er vol in. Samen met Joyce Zethof (grafisch vormgever) en Sander Macquoy (kosmos uitgevers) ben ik druk met alles voorbereidingen en ik kan verklappen dat er ook een video-onderdeel aangekoppeld gaat worden. Dit wordt zo gaaf.

Naast het boek, veranderd mijn Journal ook mee. Uitgebreider met lijstjes, overzichten en uiteraard blijf wel gewoon veel witruimte om lekker in de schrijven en plannen te maken.
Ik zit nu in de afrondende fase voor de nieuwe moestuin agenda 2023, vormgegeven door Femke den Hartog, dit wordt de 3de editie en ben zo blij als mensen hier zoveel mee kunnen aan alle tips die ik per week geef. Hij is weer te bestellen vanaf september dit jaar.

Ga naar de shop voor alle andere moestuinproducten: Floorsmoestuinshop.nl