Pre-Order mijn nieuwe boek!
admin
0 Minuten om te lezen
Nog heel even en dan is het zover, 14 maart is mijn nieuwe moestuinboek ‘Floors Moestuin’ beschikbaar. En hij is nu al te pre-orderen.

In mijn nieuwe boek leg ik je op een makkelijke manier uit hoe je een moestuin start. Per maand laat ik je zien wat je het best kunt doen en nog even mee moet wachten. Ook geef ik je een kijkje in mijn tuin en veel inspiratie om zo van jouw achtertuin, balkon of dakterras een groene duurzame eetbare tuin te maken. Het starten van een moestuin is alleen heel ontspannend en gezond het is ook veel beter voor onze natuur.

Oh ja, en als extra-tje zijn er leuke QR-codes te vinden in het boek met persoonlijke tutorials voor in de tuin.

Alle pre-order bestellingen uit mijn webshop ontvangen leuke extra’s namelijk een passende zaai en oogstkalender poster + een zakje zaadjes.
Maar er is meer….
– 5 mensen maken kans op een gratis moestuin starters class ‘Zo start je een eigen moestuin’ die ik dit jaar voor het eerst geef
– 3 mensen maken kans op een gratis jaar abonnement op ‘Stadstuinieren magazine
Pre-order het boek ‘Floors Moestuin’ dus nu in mijn eigen webshop.