Tuinidee 2020
Floor Korte
0 Minuten om te lezen
Superleuk! Ik sta dit jaar weer op Tuinidee, vorig jaar was ik er ook te vinden. Als inspirator, motivator en spreker. Dat was zo leuk om te doen, de hele dag met mensen om je heen die dezelfde interesse hebben, de Moestuin en vooral groen.

Deze beurs is dan ook superleuk om naartoe te gaan als je inspiratie op wil doen voor komend seizoen. Je vindt hier echt van alles. Van kraampjes waar je plantjes en zaden kan kopen tot merken die hun nieuwe producten tonen en heel veel inspiratie tuinen.

Floorsmoestuin op tuinidee
Daar komt het allerleukste, dit jaar vind je er zelfs een Floors Moestuin 🙂 in hal 2 vind je mijn moestuin die ik heb ontworpen voor Tuinidee 2020. Vol inspiratie als je wil starten met een moestuin. Met als belangrijke thema’s: Recycle, kleine moestuin, balkon moestuin, tegel eruit groen erin, verticaal tuinieren en dieren in de moestuin.
Hier een leuke sneakpeak van de plattegrond en een hoekje op de beurs. Kom je ook inspiratie opdoen in de moestuin?

Moestuinquiz op tuinidee
Ik geef ook iedere dag een leuke moestuinquiz met beginners vragen over de moestuin waar je ja of nee op kan beantwoorden. De winnaar gaat met een leuk pakketje naar huis toe.

· Donderdag 13 februari om 15:40 uur
· Vrijdag 14 februari om 12:50 uur
· Zaterdag 15 februari om 12:00 uur
· Zondag 16 februari om 16:40 uur

2 x Foto van vorig jaar 2019, in de moestuinwereld + en de winnaar van dag 2 bij de moestuinquiz.

Koop hier je ticket, zie ik je daar?