Zadenruildoos Moestuin
Floor Korte
0 Minuten om te lezen

Dit is nog een ander hobby project van mij geworden. Mensen kennis laten maken met nieuwe rassen maar ook mensen met elkaar verbinden met de zelfde passie. Dat doe ik dmv de zadenruildoos. Dit is een zadendoos die vanaf mijn adres wordt verzonden en langs gaat bij 8 adressen, die zich hebben opgegeven, voordat het weer bij mij terugkeert. Hier maak ik vaak dan weer 2 boxen van om nog meer mensen blij te maken. Hier zitten zulke leuke zaden bij in zelf geknutselde zakjes, het is een feestje om deze box open te maken, iedere keer weer.

Aanmelden

Dat is heel gemakkelijk, stuur een mailtje dat je graag mee wil doen naar info@floorsmoestuin.nl met het onderwerp ‘Zadenruildoos’ en zet hierin het volgende:
Volledige naam:
Adres:
Postcode + woonplaats:
E-mailadres:

Box thuis ontvangen?

Heb je de box binnen gekregen? Stuur mij dan een mail dat je de box ontvangen hebt met daarin het boxnummer (bijv. 2-2024) Hierna stuur ik je binnen een paar dagen het nieuwe adres toe waar de box naartoe kunt sturen. Uiteraard haal je eerste de zaden eruit die je graag wil proberen en doe je er ook weer wat leuks in terug.
Meer weten, lees hieronder dan even de spelregels.