Shop

In mijn eigen moestuin winkel kun je niet alleen mijn moestuinboeken, zadenpaketten en zaaikalender aanschaffen, maar ook alle andere producten die ik zelf ook gebruik in de moestuin. Alles wat je hier vindt is persoonlijk getest en goed gekeurd.
Uitgelicht product
Het meest toegankelijke en inspirerende moestuinboek voor beginners en enthousiastelingen.
€ 30,-

“Moestuinieren op jouw manier: Een onmisbaar boek voor elke moestuin beginner”

Ontdek het plezier van moestuinieren met Floors Moestuin, het meest toegankelijke en inspirerende moestuinboek voor beginners en enthousiastelingen. Geschreven door Floor Korte, dit boek is het resultaat van 10 jaar passie en ervaring in moestuinieren. Het is praktisch ingedeeld per maand, waardoor je een duidelijke moestuin indeling en moestuin ideeën krijgt voor elk seizoen.

Van de eerste stappen in het beginnen met een moestuin tot geavanceerde tips over moestuin planten, dit boek staat vol met eenvoudige termen en Floors persoonlijke verhalen, waardoor het ideaal is voor moestuin beginners. Elke maand biedt nieuwe mogelijkheden en met dit boek leer je precies wat je kunt zaaien en doen iedere maand weer.

Het unieke aan dit boek zijn de geïntegreerde QR-codes die leiden naar handige moestuinvideo’s, opgenomen in Floors eigen moestuin. Deze video’s bieden extra informatie en laten in de praktijk zien hoe je je moestuin kunt maken, aanleggen en onderhouden. Het boek is een perfecte mix van praktische adviezen en inspirerende ideeën, inclusief voorbeeld plattegronden en tekeningen voor je moestuin.

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde theorieën en verwelkom een boek dat je echt helpt in je moestuinavontuur. Maak van jouw moestuin een succes en een stress free zone met Floors Moestuin.

Levertijd 3-5 werkdagen