Shop

In mijn eigen moestuin winkel kun je niet alleen mijn moestuinboeken, zadenpaketten en zaaikalender aanschaffen, maar ook alle andere producten die ik zelf ook gebruik in de moestuin. Alles wat je hier vindt is persoonlijk getest en goed gekeurd.
Uitgelicht product
Het meest toegankelijke en inspirerende moestuinboek voor beginners en enthousiastelingen.
€ 30,-

“Efficiënt oogsten met een veelzijdig snoeimes”
Een tuinmes is net zoals een snoeischaar een item wat niet mag missen op de lijst met moestuin benodigdheden voor in de moestuin. Vooral bij het oogsten van gewassen zoals sla, spinazie, kropsla, andijvie en courgettes. Het zorgt ervoor dat je de groenten netjes en nauwkeurig recht aan de aanhechting af te snijden, wat bijdraagt aan goede oogst en dat de plant ook oogst blijft leveren.

Dit oogstmes is niet alleen functioneel, maar ook veilig en gebruiksvriendelijk. Het heeft namelijk een handig houdertje, waardoor ik het mes veilig in mijn broekzak kan stoppen zonder het risico te lopen mezelf te snijden. Een ander groot voordeel van dit oogstmes is de ingebouwde slijper. zo kan ik het mes ook altijd scherp houden waardoor ik geen wonden kan veroorzaken bij de planten.

Levertijd 3-5 werkdagen