Shop

In mijn eigen moestuin winkel kun je niet alleen mijn moestuinboeken, zadenpaketten en zaaikalender aanschaffen, maar ook alle andere producten die ik zelf ook gebruik in de moestuin. Alles wat je hier vindt is persoonlijk getest en goed gekeurd.
Uitgelicht product
Het meest toegankelijke en inspirerende moestuinboek voor beginners en enthousiastelingen.
€ 30,-

“Efficiënt en zacht water geven met de Gardena soft sprayer”

Omschrijving:
Wanneer mijn plantjes in potjes wat groter zijn geworden, schakel ik over op het gebruik van de Gardena soft sprayer voor het water geven. Deze softsprayer is ideaal omdat hij een broesstraal heeft die zacht is voor jonge planten. Dit zorgt ervoor dat de plantjes niet beschadigen en de grond op zijn plek blijft, dankzij de meerdere stralen die de softsprayer produceert.

Het gebruik is heel erg makkelijk. Je hoeft alleen maar in het flesje te drukken, en de straal komt eruit. Dit is bijzonder handig voor iemand zoals ik, die snel last heeft van haar pols. Het gebruik van een gewone plantenspuit kan soms pijnlijk of onhandig zijn, vooral als je water moet geven aan veel plantjes.

De softsprayer maakt het water geven van mijn planten een stuk eenvoudiger en aangenamer. Het helpt me om de planten snel en effectief water te geven, zonder ongemak of belasting voor mijn pols. Dit maakt het een voor mij dus echt een hulpmiddel wat ik heel veel gebruik, vooral wanneer ik te maken heb met een grote hoeveelheid planten die zorgvuldig en gelijkmatig water nodig hebben.

Levertijd 3-5 werkdagen